Hvorfor bruger UNICEF penge på frimærker?

Selvom det er sjældent, at vi sender portokrævende breve til vores støtter og netværk, gør vi det ind imellem af to grunde. (Og du kan naturligvis ALTID bede os om at undlade at sende dig breve.)

Vi gør det overordnet, fordi det samlet set kan betale sig at være i dialog med vores støtter og potentielle støtter. Og fordi der er mennesker, vi gerne vil i kontakt med, men ikke har en mailadresse på.

Vores erfaringer viser, at kontakt og kommunikation med vores interessenter har en positiv indflydelse på, om de ønsker at støtte vores arbejde for børn, og hvor længe de har lyst til at støtte.

Helt generelt bruger UNICEF Danmark altid kun en krone på indsamlingsaktiviteter, hvis vi ved, at vi kan få den mindst fire gange igen.

E-mail:
Hvis du vil hjælpe os med at spare udgiften til porto, kan du give os din e-mail-adresse her på hjemmesiden. Klik på linket nedenfor.