Er det sikkert at give bankoplysninger over telefonen?

Er det sikkert at give bankoplysninger over telefonen?

Ja. Det er det. De fleste af vores faste bidragydere støtter os via PBS hver måned. Og det er også det, vi foretrækker. Simpelthen fordi det er den billigste løsning, hvilket betyder, at der bliver flere penge til børnene. Og det er jo dét, det hele handler om.

Når vi laver en PBS-aftale, beder vi om CPR-nummer, registreringsnummer og kontonummer. Bankoplysningerne har vi brug for, når vi skal hæve det aftalte støttebeløb. Og CPR-nummeret er nødvendigt for, at bidragyderen kan få sit skattefradrag. Og så bekræfter det også, at kontohaver og støtteperson er den samme.

Hvis folk er utrygge ved at give oplysningerne over telefonen, tilbyder vi at sende dem en krypteret mail i stedet for, som de selv kan udfylde i ro og mag.

Beløbet hæver PBS altid til den 1. i en måned. Det vil sige, at hvis du laver en aftale med os den 2., så bliver beløbet først hævet måneden efter til den 1.

Når oprettelsen er gået igennem, har bidragyderen efterfølgende syv dage til at fortryde donationen.