Hvordan kan jeg være sikker på, at pengene virkelig når frem?

Hvordan kan jeg være sikker på, at pengene virkelig når frem?

Tillid er en vigtig faktor, når du vælger hvilken nødhjælpsorganisation, du ønsker at støtte børn igennem, og den kan du roligt have til os.

UNICEF har hjulpet udsatte børn, lige siden organisationen blev etableret af FN efter 2. verdenskrig, og i dag er vi verdens største børneorganisation.

Vi har FN i ryggen, og vores størrelse betyder, at vi kan arbejde meget effektivt, så børnene får mere hjælp ud af hver eneste støttekrone.