Hvor bundet er jeg, hvis jeg vælger at blive fast støtte?

Du kan altid stoppe din støtte igen. Du kontakter os bare, så skal vi nok stoppe din støtteaftale med det samme. Og det gælder, uanset om du er Verdensforælder eller SMS Livredder.

Du kan også til enhver tid vælge at få ændret det beløb, du støtter med, eller få sat din støtte på pause i en periode, hvis din økonomi ændrer sig. Dog i maximalt et år. Efter et år bliver aftalen afvist som inaktiv af Betalingsservice (PBS).

Ring til os på 35 27 38 00, eller send os besked via denne side, så hjælper vi dig med at få det bragt i orden.