Kan jeg få skattefradrag?

Du kan få fradrag for din støtte helt fra første støttekrone, med mindre du er Medlem (Verdensforælder uden fradrag).

Du kan faktisk trække hele dit samlede bidrag fra i skat - dog højst 15.600 kroner pr. år. I 2018 stiger skattefradragets maksimum til 15.900 kr.

Hvis du er Verdensforælder, og vi har dit CPR-nummer, behøver du ikke foretage dig noget. Så får du nemlig helt automatisk dit skattefradrag.

Hvis du allerede har doneret uden at oplyse dit CPR nummer, kan du oplyse det her.

Er du blevet medlem på gaden?

Hvis du er blevet medlem af UNICEF efter at have mødt en af vores gademedarbejdere, så gælder specielle skatteregler. Læs dem her

Skattefradrag for donationer betalt via MobilePay

For at få fradrag skal du gå ind i din MobilePay app og sikre at du er tilmeldt denne funktionalitet. Hvis det ikke er slået til allerede, kan du tilmelde dig således:

1. Klik på Indstillinger i bunden af menuen (den lille møtrik).
  2. Klik på Donationer under Funktioner.
  3. Slå Skattefradrag for donationer til.
  4. Indtast dit NemID og du er tilmeldt.