Kan jeg være sikker på, det er UNICEF og ikke svindlere, der kontakter mig?

Kan jeg være sikker på, det er UNICEF og ikke svindlere, der kontakter mig?

Hvis du er i tvivl om en sms, et opkald, en mail eller et brev med UNICEF som afsender nu også ER fra UNICEF, er det en god idé at ringe til os og få en bekræftelse. Selvom det ikke er et problem, vi har oplevet, skal du naturligvis reagere, hvis du får en fornemmelse af, at noget ikke er, som det burde være.