Hvorfor har I ikke indberettet hele min støtte til SKAT?

Hvis dit samlede støttebeløb ikke svarer til det beløb, du får skattefradrag for, hænger det sandsynligvis sammen med den måde, du kom ind i UNICEF på.

Hvis du blev meldt ind gennem en af vores medarbejdere på gaden, er du startet som Medlem (Verdensforælder uden fradrag), hvilket desværre ikke er fradragsberettiget. Du starter også som Medlem, hvis du, FØR du blev fast støtte, aldrig selv har taget initiativ til at støtte UNICEF (og heller ikke har sendt en støtte-sms under en katastrofe, købt en af vores Verdensgaver eller ikke selv har taget initiativ til at støtte UNICEF på andre måder). Og som Medlem får du ikke dit fradrag endnu.

Det gør du til gengæld som Verdensforælder. Derfor er de første måneder som Medlem forklaringen på den beløbsforskel, du kan undre dig over. Ring eller skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Ring til de hjælpsomme medarbejdere i kundeservice teamet på 3827 3800, eller skriv til os via dette link.